Wilt u graag meer vernemen over de McMe oplossing?

De McME-resultaten worden online bekeken en geanalyseerd

De McME online rapporteringstool geeft de gebruiker alle vrijheid om de resultaten te bekijken en in te zoomen op afdelingen, departementen, teams, socio demografische groepen, … Bij meerdere metingen zijn de resultaten vergelijkbaar doorheen de tijd. Steeds kunnen de eigen resultaten gebenchmarked worden met sectorgemiddeldes en de interne perceptie. Zo ligt de focus op de punten die écht het verschil maken.

Rapporteringsmethode

In deze video vindt u in een notendop een voorstelling van onze gebruiksvriendelijke rapporteringsmethode. Stap voor stap leggen we uit hoe u zelf online al uw resultaten van uw personeelsbevraging kan bekijken en analyseren.

example-report-mcme-employee-satisfaction

1. Optie om te vergelijken in de tijd, tussen groepen, met het gemiddelde van de organisatie
2. Selectiemogelijkheid naar de verschillende thema’s en subthema’s van de bevraging. Welzijn, Tevredenheid, Betrokkenheid, …
3. Selectiemogelijkheid naar de verschillende ID’s die werden opgenomen. ID’s zijn cumuleerbaar. Te kleine groepen worden omwille van de confidentialiteit niet weergegeven.
4. Grafische voorstelling van het geselecteerde onderdeel van de bevraging
5. Benchmarken van het resultaat onder de vorm van “uniekheid” en “sectorgemiddeldes”

Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan en ontdek alle voordelen!

Een van onze medewerkers licht met veel plezier in een persoonlijk gesprek (face to face of via videocall) onze werkwijze toe en beantwoordt hierbij al uw vragen.

Wat maakt McME uniek?

10+ jaar ervaring
Moduleerbaar
Universeel
SaaS oplossing
Ready-to-go rapporten
Begeleiding van a tot z
Conform wetgeving