De kracht van werknemersbetrokkenheid: hoe KMO's de concurrentie voor blijven

Doelstellingen en resultaten

Betrek medewerkers in uw organisatie voor succesvolle resultaten

Employee experience

Verwerf een waarheidsgetrouw beeld van de ervaringen van werknemers d.m.v. externe welzijnsenquêtes en onderzoeken.

Inzicht

Verwerf fijnmazig inzicht in employee engagement: de drijfveren achter tevredenheid, welzijn en betrokkenheid.

Meetbare resultaten

Breng de impact in kaart van werknemersbetrokkenheid en werknemersmotivatie op vlak van productiviteit, klanttevredenheid, groei, ROI en employer branding.

Welzijn

Creëer een omgeving waar werknemers hun rollen en verantwoordelijkheden opnemen en waar welzijn primeert.

Case Study: "Best-
in-Class"

Verbeteren van persoonlijke groei en ontwikkeling van werknemers

Een dynamisch communicatiebureau dat zich snel ontwikkelt, is op zoek naar manieren om de persoonlijke groei en ontwikkeling van zijn team te verbeteren. Het bureau mikt op de prestigieuze BCorp-certificering, een erkenning voor hoge scores op het gebied van medewerkersbetrokkenheid en sociale verantwoordelijkheid, wat hun status als topwerkgever versterkt en hen helpt nieuwe strategieën te implementeren om nog aantrekkelijker te worden voor talent.

McME
dienstverlening

Ontvang hands-on oplossingen die direct resultaat opleveren

Afstemmen

Wij stemmen onze bewezen enquête-methodieken nauwkeurig af op de unieke behoeften van uw organisatie en werknemersprofielen.

Onderzoek

Gebruikersvriendelijke enquêtes opzetten die de medewerkers motiveren om te participeren.

Analyse

Onze diepgaande analyses identificeren de kernoorzaken van uitdagingen binnen uw team, zowel de positieve uitschieters als de aandachtspunten.

Workshops

Dankzij deze inzichten kunt u d.m.v. workshops, gegeven door onze McME-consultants, prioriteiten bepalen en gerichte verbeteringen implementeren die de prestaties en tevredenheid van uw werknemers direct beïnvloeden.

Onze manier van werken

Elk traject is ontworpen om concrete, meetbare resultaten te leveren die de bedrijfsprestaties aanzienlijk verbeteren

Draagvlak

Wij zorgen voor het essentiële draagvlak binnen uw organisatie, waardoor elk initiatief breed gedragen wordt. Onze methoden garanderen een organisatiebrede betrokkenheid, waardoor veranderingen soepel en effectief worden doorgevoerd.

Motiveren

Wij motiveren managers en medewerkers actief om deel te nemen aan enquêtes, waardoor u verzekerd bent van betrouwbare en bruikbare data. Onze aanpak zorgt voor een hoge responsgraad en engagement, essentieel voor het onderbouwen van strategische beslissingen.

Herkennen en oplossen

Onze experts zijn gespecialiseerd in het identificeren en aanpakken van zowel ernstige als gevoelige kwesties binnen uw teams. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die effectief zijn op zowel individueel als collectief niveau, om de prestaties en harmonie binnen het bedrijf te verbeteren.

Communiceren

Wij bieden de juiste tools en verhaallijnen om de uitkomsten van analyses en de voorgestelde acties helder en overtuigend te communiceren. Dit verzekert dat elke boodschap doeltreffend wordt overgebracht naar alle lagen van uw organisatie, waardoor de implementatie van veranderingen naadloos verloopt.

Reviews

"Ik raad McME aan. Het combineert een methodologie die relevante inzichten verschaft met een gepersonaliseerde dienstverlening die helpt om snel een accurate analyse te maken en tot conclusies te komen."
"McME's gebruiksvriendelijke interface en hands-on aanpak zorgen voor een efficiënt proces."
"De bevindingen van het McME-onderzoek worden helder en bevattelijk uitgelegd."
"McME biedt de flexibiliteit om de tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers in de tijd en tussen teams te vergelijken."
"Jullie McME deskundigheid en adviezen hebben zeker hun vruchten afgeworpen. Ik wil jullie oprecht bedanken voor dit succesvolle project en de prettige samenwerking."
"Jullie reactiviteit is altijd belangrijk geweest. Ik wil ook de grote flexibiliteit benadrukken die McME consultants ons doorheen het project hebben laten zien."

Neem contact op